COMMUNICATIE

Communicatie… een vak apart: Face-to-face, in print / online digitale platforms het bekende praatje-plaatje, outdoor… vele mogelijkheden om reclame en promotie te maken. Het maakt niet uit of je een klein, groot of startend bedrijf bent maar hoe, wat en waarom je iets communiceert is van groot belang! Een mooie uitdaging om mij daarin vast te bijten. Goed luisteren wat de briefing is en met de klant/prospect een plan van aanpak maken. En bij start een heldere offerte opdat de klant duidelijk weet wat er gedaan gaat worden voor het geoffreerde werk.

Concept

Een mooi concept maken en na akkoord presentatie verder uitwerken en op naar een goed eindproduct.

Restyle

Indien de klant veel (oud)basismateriaal heeft om te verwerken, worden de aangeleverde teksten en beeldmateriaal op en top gecheckt op taal en

beeldkwaliteit. Niets ergerlijks als taalfouten en slecht beeldmateriaal in drukwerk en/of digitaal werk. En de opmaak moet natuurlijk perfect zijn. Dit zijn diverse (controle)taken die door mij uitgevoerd worden.

Art

Indien er concept, design nodig is, werk ik graag samen met mijn ‘crea-maatje’ Robert Mathijsen van It Makes Sense , een super creatieve art director.  We hebben samen een kantoor in Aalsmeer. Met elkaar brainstormen, concepten, schetsen, t/m uitwerking opmaak/DTP.

Opmaak/DTP

Afhankelijk van de grootte van het project en de deadline – niet geheel onbelangrijk – kunnen we in de opmaak er ook sámen aan werken. Indien het eindproduct drukwerk wordt kunnen wij hierin goed adviseren en kiezen we te allen tijde voor kwaliteit!

Oké genoeg gecommuniceerd!

Hieronder wat voorbeelden van gemaakt werk. Ik laat ook wat werk uit mijn KopArt periode zien daar ik op prachtige projecten heb mogen werken.
De branches zijn: zorg, onderwijs, sport, horeca, bloemen, planten, educatie groen, toerisme, zakelijke dienstverleningen, industrie(drank), ICT, media(voorlichting), bouw, luchtvaart…

Projecten zijn bijna allemaal gevuld. Tekst met uitleg volgt als laatste. Beeld moet voor nu (dec. 2020) even genoeg zeggen. Eind jan. ’21  moet ’t compleet zijn 🙂