VIRTUAL ASSISTANT

LIA BOSCHMA | BOSCHMASUPPORT

Geen zin om hieronder alles te lezen? Hierbij wat kenmerken… #duizendpoot #reclame #virtual assistant #projectmanager #vrouw #actief #vrolijk #harde_werkster #productief #goed_inzetbaar #hands-on #administratie #organisatie #miep-regelaar #planner #blijft_altijd_vriendelijk_naar klanten/leveranciers…

BoschmaSupport

In 2017 met veel enthousiasme voor mezelf aan de slag gegaan om zelfstandig ondersteuning te geven bij bedrijven op de vloer of vanuit huis. Maar ook om  samen te werken met creatieven en webbouwers om mooie reclame en promotie projecten te bedenken en uit te werken.

Alle jaren hiervoor, mijn leven lang werkzaam in de reclame: controle creatief werk (taal/opmaak), collega’s aansturen en ondersteunen, projecten plannen en bewaken, klant- en leverancierscontacten, digitale processen, financiën en administratiebeheer etc. zorgen er voor dat ik een goede hands-on support bij bedrijven kan zijn. In te zetten daar waar nodig en het te vele werk uit handen nemen.

Voor korte periode of wat langer, maakt niet uit. Even een dagje invallen voor iemand waarbij het werk snel over te pakken is, geen probleem! Monnikenwerk waar nooit iemand zin in heeft, doe ik ook. Reeds ervaring met enkele administratiepakketten en zelfs acquisitie gedaan i.o.v. een klant – die een 2e bedrijf ernaast opstartte – en met succes klanten binnengehaald! Communicatief dus ook alles op orde. Enorm productief en resultaatgericht!

Info van vóór 2017; Leuk om te lezen, hoeft niet!

Na de middelbare school, meteen in de reclame bij Saatchi & Saatchi Advertising Agency [SSA], voorheen Recla Janssens Adv. [RJA]. 23 jaar ‘DE RECLAMETIJD’ meegemaakt om daarna nog 4 jaar bij Ogilvy & Mather / Ogilvy One te werken. Werkgebied Amsterdam werd omgeruild voor Amstelveen. Na zoveel jaren en ervaring (controler media afdeling, programmeur & systeembeheerder en -analist, financieel & administratief medewerker, projectmanager en traffic manager) een kleiner bureau opgezocht in 2004 waar ik me overal mee mocht bemoeien.

KopArt

KopArt reclamebureau in Amstelveen is voor mij een bijzondere tijd geweest. Hard werken, mooie projecten met veel uitdagingen, leuke collega’s, goede contacten met klanten en leveranciers. Heb er veel geleerd op account niveau, creatief niveau, managers niveau, financieel niveau, drukwerk inkoop etc… Helemaal toen ik in 2006 partner werd én bureaumanager.

Crea-Bea

Naast een bureau runnen ben ik eind 2013 ook op de creatieve stoel gaan zitten. Dat wilde ik eigenlijk al heel lang, zo leuk! De designers hebben mij veel geleerd. Elke dag meedraaien met de creatieve processen en veel zèlf doen, een betere leerschool was er niet. Indesign, Photoshop en Illustrator werden zo een onderdeel van mijn werk. Zie o.a. de leuke Keukenhof projecten die ik heb mogen maken.

Web

Door mijn automatiseringsperiode ben ik dol op databases, digitale processen etc waardoor websitestructuren bedenken, ontwerpen en bouwen met o.a. WordPress een leuke uitdaging is. Maar zodra het technisch lastig wordt – tegenwoordig kan er zoveel – weet ik kanjers te vinden die mij helpen; hun dagelijks werk, hebben er écht verstand van! Samenwerken? Ja graag!

In al die jaren, veel gebeurd! Helaas werd er eind 2016 door een grote klant-exit een andere route voor ons bepaald. Tja… het bureau was al erg klein en daarom heb ik zelf de stap gezet om KopArt te verlaten en voor mezelf aan de slag te gaan, BoschmaSupport!

Naast het werk

Sinds 2004 lid van ondernemingsvereniging Amstelveen [OA] én Ondernemen & Groei [O&G]. Sinds 2015 bestuurslid bij O&G waarbij ik de communicatie/uitnodigingen voor events regel en tevens secretaris ben. Dit netwerken biedt leuke, interessante sociale contacten waarbij we elkaar zakelijk of privé kunnen helpen. Velen zijn ook oprecht geïnteresseerd in anderen!

Privé

Woonachtig in Amstelveen, 2 super kids – dochter Ike en zoon Elo – en Paul mijn man. Ik houd me daarnaast bezig met sporten, natuur, fotografie, lezen, sociale contacten én lekker wandelen met de hond. Gek op Spanje en Frankrijk!