Lentemarathon 2017 Amstelveen

Lia Boschma | BoschmaSupport

Vanaf mijn middelbare school, meteen in de reclame bij Recla Janssens Advertising, later werd dat door een fusie Saatchi & Saatchi Advertising Agency [S&S]. 23 jaar ‘DE RECLAMETIJD’ meegemaakt om daarna nog 4 jaar bij Ogilvy & Mather / Ogilvy One te werken. Werkgebied Amsterdam werd omgeruild voor Amstelveen. Na zoveel ervaringen een kleiner bureau in 2004 opgezocht om me daar heerlijk overal mee te kunnen/mogen bemoeien.

KopArt reclamebureau in Amstelveen is voor mij een bijzondere tijd geweest. Hard werken, mooie projecten met veel uitdagingen, leuke collega’s, goede contacten met klanten en leveranciers. Heb ook daar enorm veel geleerd: Kennisdelen op account niveau, creatief niveau, financieel etc… maakten me “rijker”. Zeker toen ik partner werd in 2006. In al die jaren zoveel gebeurd, hele mooie tijd gehad. Helaas werd er eind 2016 door een ander (grote klant-exit) een andere route voor ons bepaald en heb ik zelf de stap gezet om KopArt te verlaten.

En nu BoschmaSupport… met veel enthousiasme aan de slag om deels samen met creatieven mooie projecten te doen en ook zelfstandig aan de slag bij bedrijven op de vloer. Al die jaren zaken regelen, controle op creatief werk, collega’s aansturen, projecten plannen en bewaken, de geldpot beheren etc… zorgen er voor dat ik een goede hands-on support bij bedrijven kan zijn. In te zetten daar waar nodig is en het [te vele] werk uit handen nemen is de insteek. Invulling van dit soort projecten dan zeer divers zijn.

Naast het werk ben ik al sinds 2004 lid van ondernemingsvereniging Amstelveen [OA] én Ondernemen & Groei [O&G]. Sinds 2015 bestuurslid bij O&G waarbij ik de communicatie/uitnodigingen voor events regel en tevens secretaris ben. Elkaar helpen, werk gunnen… is een mooi iets binnen al dit netwerken. Ik heb er enorm veel plezier in en ontmoet giga veel mensen, de meesten ook leuk en oprecht geïnteresseerd in anderen!
Oke… rest me nog ’n stukje privé: Ik heb 2 mooie kids: dochter Ike en zoon Elo en mijn man Paul die mijn drukke, hectische loopbaan in de reclame zijn hele leven heeft mogen meemaken en mij nog steeds blijft supporten!  Naast familie en vrienden zijn sporten, natuur, fotografie, muziek, feestjes [Koningsdag ♥] lezen en hond/kat belangrijke onderdelen van mijn dagelijks leven én gek op Spanje en Frankrijk!