PROJECT MANAGEMENT

Klanten supporten is elke keer weer een leuke en spannende uitdaging. Als projectmanager, traffic manager, accountmanager, officemanager, bureaumanager, financieel manager, miep-regelaar, planner, inkoper aan de slag geweest en nog steeds actief hiermee. Allemaal functies die ik met veel plezier doe. Alle in de reclame, vandaar de extra tak ‘communicatie’. Ik heb niet voor niets bij  LiaBoschma de slogan: “Een leven lang reclame, lang leve de reclame”.

Naast reclame is de hands-on bij bedrijven op de vloer ook een onderdeel van mijn werkzaamheden. Het is erg leuk om bij de opdrachtgever op kantoor actief te kunnen zijn. Andere omgeving, andere opdrachten en – voor mij –  nieuwe mensen leveren altijd verrassende inzichten, zowel op zakelijk- als privéterrein. Goed samenwerken is mij niet vreemd, met jong en oud ook zeker geen probleem. Zelfstandig werken, alles goed aanpakken, problemen oplossen en [teveel] werk uit handen nemen van een ander… kom maar op! “Geen chaos noch stress bij de klant” is de andere oneliner op mijn visitekaartje.

Traffic manager Projectmanager Planner

Tekst- en opmaakcorrector Inkoop productie

reclamesupport

Projectmanager Officemanager Bedrijfsassistent

Facilitair medewerker  Administratie Sales/acquisitie

BoschmaSupport super gedreven om de klant te helpen totdat het eindproduct of dienst top geregeld is en beiden tevreden zijn. Prospects zijn enthousiast over mijn aanpak van hun project en hebben meestal geen spijt dat ze klant zijn geworden. Hoe mooi is dat!

Mocht dit iets zijn waarbij je denkt:”Oh… klinkt leuk/goed!” bel me dan even op mijn mobiel. Alle info staat op de contactpagina en onderaan deze pagina.