PROJECTMANAGEMENT

Klanten supporten is elke keer weer een leuke en spannende uitdaging. Als projectmanager, traffic manager, accountmanager en office manager. Ook als bureaumanager, financieel manager, miep-regelaar, planner, inkoper aan de slag geweest en nog steeds actief hiermee. Allemaal functies die ik met veel plezier doe. Alle in de reclame, vandaar de extra tak ‘communicatie’. Ik heb niet voor niets bij LiaBoschma de slogan: “Een leven lang reclame, lang leve de reclame”.

Naast reclame is de hands-on – virtual assistant – bij bedrijven op de vloer ook een onderdeel van mijn werkzaamheden. Dit gebeurt vaak. Bij een klant voor een zeer lange periode gewerkt. Ik voelde me als een vis in het water: Alles goed regelen, projecten plannen, afspraken maken, financiële administratie continue up-to-date hebben… Accuraat werken is op mijn lijf geschreven. Klant kan er blind op vertrouwen dat alles wat onder mijn verantwoording valt prima wordt opgepakt en dat hij/zij zich goed kan focussen op zijn/haar werkzaamheden, expertise.

Voor mij is het erg leuk om bij de opdrachtgever op kantoor actief te kunnen zijn. Andere omgeving, andere opdrachten en nieuwe mensen leveren weer leuke, verrassende inzichten. Zowel op zakelijk- als privéterrein. Goed samenwerken is mij niet vreemd, met jong en oud ook zeker geen probleem. Zelfstandig werken, alles goed aanpakken, problemen oplossen en teveel werk uit handen nemen van een ander. Kom maar op! “Geen chaos noch stress bij de klant” is de andere oneliner op mijn visitekaartje.

Traffic manager Projectmanager Planner

Tekst- en opmaakcorrector Inkoop productie

reclamesupport

Virtual Assistant Office manager Bedrijfsassistent

Facilitair medewerker  Administratie Sales/acquisitie

BoschmaSupport

Super gedreven om de klant te helpen totdat het eindproduct of dienst top geregeld is en beiden tevreden zijn. Prospects zijn enthousiast over mijn aanpak van hun project en hebben geen spijt dat ze klant zijn geworden. Hoe mooi is dat!

Mocht dit iets zijn waarbij je denkt: “Oh… klinkt leuk/goed!” bel me dan even op mijn mobiel. Alle info staat op de contactpagina en onderaan deze pagina.

Corona maakt het werken op locatie enorm lastig, ONLINE werken vanuit huis [Amstelveen] is natuurlijk ook geen probleem. Reeds voor menig klant vanuit huis gewerkt én deels op kantoor wanneer nodig!